Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 24 Mayıs 2022 - 13:44 Yorum: 0

Polisten öğrencilere hediye

Malatya'da Toplum Destekli Polis ekipleri genel güvelik konusunda bilgilendirdiği öğrencilere hediye dağıttı

Polisten öğrencilere hediye

Malatya'da Toplum Destekli Polis ekipleri genel güvelik konusunda bilgilendirdiği öğrencilere hediye dağıttı

Malatya'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetlerine devem ediyor. Ekipler son olarak ise kent merkezinde faaliyet gösteren bazı anaokulu, kuran kursu ve gençlik merkezlerini ziyaret ederek öğrencilere genel güvenlik konusunda bilgilendirme yaptı.

Ziyaretlerde öğrencilere çeşitli hediyelerde veren ekipler daha sonra İskender Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek güvenlik ve asayiş konuları hakkında Mahalle Muhtarı İsmet Kaplan ile istişarede bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber