Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Polonya ve Batmanlı tiyatrocular aynı atölye de buluştu

BATMAN (AA) - Polonya Modjeska Tiyatrosu oyuncuları, Batman Sanat Tiyatrosu oyuncularıyla aynı atölyede buluştu.1 yıl önce Mardin Sanat Tiyatrosu ile Polonya Modjeska Tiyatrosu'nun ortak  hazırladıkları proje...

Polonya ve Batmanlı tiyatrocular aynı atölye de buluştu

BATMAN (AA) - Polonya Modjeska Tiyatrosu oyuncuları, Batman Sanat Tiyatrosu oyuncularıyla aynı atölyede buluştu.

1 yıl önce Mardin Sanat Tiyatrosu ile Polonya Modjeska Tiyatrosu'nun ortak  hazırladıkları proje kapsamında Polonyalı tiyatrocular Batman'a geldi. 

Polonya Modjeska Tiyatro Direktörü Jocek Giomb, atölye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan proje kapsamında Batman'a geldiklerini söyledi.

Giomb, Batmanlıların tiyatroya olan yaklaşımını öğrenmek ve kendi yaklaşımız arasında köprü kurmak için geldiklerini ifade etti.

Polonyalı misafirlerin bir haftadan beri Batman ve Hasankeyf'i gezdiklerini aktaran Batman Sanat Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Seven ise ortak atölye çalışmasıyla tiyatro anlayışlarını tanıtmayı hedeflediklerini kaydetti.

Seven şunları kaydetti:

"Polonyalı tiyatrocular oyuncularımız ile atölye çalışması yapacak. Bizde repertuarımızda var olan oyunları göstererek  bizim hakkımızda, bölgenin tiyatrosu hakkında bilge edinmelerini sağlayacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber