Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Şubat 2022 - 03:33 Yorum: 0

Polonya’nın başkenti Varşova’dan, Ukrayna’ya tam dayanışma mesajı

Polonya'nın başkenti Varşova'da, Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'ya destek için başkentte devlet binalarına Polonya bayraklarının yanında Ukrayna bayrakları...

Polonya’nın başkenti Varşova’dan, Ukrayna’ya tam dayanışma mesajı

Polonya'nın başkenti Varşova'da, Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'ya destek için başkentte devlet binalarına Polonya bayraklarının yanında Ukrayna bayrakları asıldı. Akşam saatlerinde ise Ukrayna bayrağının renkleri resmi binalara yansıtılarak, toplu taşıma araçlarına da Polonya ve Ukrayna bayrakları asıldı.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği saldırılara karşı birçok ülkeden tepkiler gelmeye devam ederken, Polonya'nın başkenti Varşova'dan Ukrayna'ya destek geldi. Varşova'da devlet binalarına Polonya bayraklarının beraberinde Ukrayna bayrakları asılırken, başkentte akşam saatlerinde Ukrayna bayrağının renkleri resmi binalara yansıtıldı. Ayrıca başkentin birçok noktasındaki reklam panolarında Ukrayna ile tam dayanışma mesajı yayınlanırken, toplu taşıma araçlarına da Polonya ve Ukrayna bayrakları asıldı.

Aynı zamanda Varşova Belediye Başkanı Rafal Trzaskowski, Ukrayna'nın bağımsızlığı ve toprak bütünlüğü ile ilgili mesajlar yayınladı. Trzaskowski yaptığı açıklamada, Ukrayna'dan gelecek vatandaşlara Varşova'da toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu. Trzaskowski, Ukrayna vatandaşlarına yönelik başkentte bilgi ve geçici barınma merkezleri ile aşı ve yardım noktaları kurulduğunu açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber