Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Ekim 2017 - 18:33 Yorum: 0

POMEM öğrencilerinden Arakan’a 11 bin 485 lira bağış

Kırşehir POMEM öğrencileri, Valilikçe başlatılan "Arakanlı Müslümanlara Yardım Kampanyası'na 11 bin 485 lira destek sağladı.

POMEM öğrencilerinden Arakan’a 11 bin 485 lira bağış

Kırşehir POMEM öğrencileri, Valilikçe başlatılan "Arakanlı Müslümanlara Yardım Kampanyası'na 11 bin 485 lira destek sağladı.

POMEM Müdürü Kasım Varol ve polis adaylarını kabulünde konuşan Vali Necati Şentürk, POMEM öğrencilerinin topladıkları 11 bin 485 lirayı Arakanlı Müslümanlara bağışladıklarını söyledi. Öğrencilerin bu davranışının kendilerini duygulandırdığını belirten Vali Şentürk, "Büyük ve köklü bir devlet olan Türkiye, tarih boyunca dünyanın neresinde bir zulüm varsa mağdurlara ve mazlumlara her zaman yardım etmiştir. Ahiler diyarı Kırşehirliler de bu zulme sessiz kalamayarak Valiliğimizce başlattığımız bütün yardım kampanyalarına büyük destekler vermişlerdir. Öğrencilerimizin bu davranışı örnek bir harekettir. POMEM öğrencilerimiz Ahilik felsefesine uygun olarak okulda açılan orta sandık'ta toplanan yardımları kampanyaya bağışladılar. POMEM Müdürümüzü ve öğrencilerimizi gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyorum. Kırşehirli hemşehrilerimin de Valiliğimizce başlattığımız Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyasına büyük destek verdiklerine inanıyorum" diye konuştu

Ziyaret, POMEM Müdürü Kasım Varol'un yardım kampanyası hesabına yatırdıkları paranın dekontunu Vali Şentürk'e teslim etmesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber