Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 02 Mayıs 2015 - 17:42 Yorum: 0

Porgalı, “ Mecliste sizin sesiniz olmak için bu dönem oyunuza talibim"

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Hulisi Porgalı beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz’la birlikte Arguvan’a bağlı bahçeli mahallesi ve Arapgir’e bağlı bostancık mahallesini ziyaret etti.

Porgalı, “ Mecliste sizin sesiniz olmak için bu dönem oyunuza talibim'

         İlk olarak Arguvan’a bağlı bahçeli mahallesinde konuşan CHP milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Hepiniz çiftçilik yapan, traktörleri olan,  mazot satın alan kişilersiniz 1,5 lira olan mazotu 4 liraya alıyorsunuz.

         Biz iktidara gelirsek mazot 1,5 lira olacak soruyorlar mazot nasıl bir buçuk lira olur. Şuanda mazotu 1,5 liraya alan var. Bunlar kimler biliyor musunuz, uçağı, gemiciği, yatları olanlar. Zengin’e 1,5 lira, fakire, toprakla uğraşana 4 lira. Biz zengine dört lira yaparız. Toprak sahibine 1,5 liraya veririz” dedi.

         İster MHP’li ister AKP’li olan bu dönem mutlaka CHP’ye oy istiyorum diyen Porgalı, “ Mecliste sizin sesiniz olmak için bu dönem oyunuza talibim. Ben istiyorum bir yüzüm kara, vermezseniz sizin iki yüzünüz kara” şeklinde konuştu. 

         Arguvan’ın ardından Arapgir’e bağlı bostancık mahallesine giden Porgalı, Mevlüt Aslanoğlu’nun adını verildiği Cadde’de karşılandı.

          Burada konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ Caminiz var, imamınız yok, sağlık ocağınız var ebeniz yok. Kendi emeğinizle yaptığınız bu yerleri işletebilecek bir yapı yok. Burada hayvancılıkla uğraşıyorsunuz ve her geçen gün kazancınız azalıyor. Köylü desteklenmezse para kazanamaz. Mutlaka üreticiye destek sağlanmalı” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber