Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Mayıs 2015 - 13:11 Yorum: 0

Porgalı, “ Onlar sadece seçimden seçime gelip sizleri soruyorlar"

7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala durmaksızın ziyaretlerini sürdüren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, ilçe ve esnaf ziyaretleri ile mahalle toplantılarını ihmal etmiyor.

Porgalı, “ Onlar sadece seçimden seçime gelip sizleri soruyorlar'

Yoğun seçim ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yazıhan ilçesi Bahçelievler mahallesine giden Porgalı, hasta çocuğu için iktidar partisinden yardım isteyen ancak gereken ilginin gösterilmemesi sonucu hayatını kaybeden acılı baba ile sohbet etti.

 Kızına yardım istemek amacıyla çaldığı kapıların hiçbirinin açılmadığını ifade eden adam genç yaşta kızını kaybetmenin acısını CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı’yla paylaştı.

Yazıhan ilçesi Bahçelievler mahallesinin ardından Kışla Caddesi esnafını ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı esnaflar sıcak diyaloglar gerçekleştirdi. Destek istedi.

CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı Kışla Caddesi ziyaretinin ardından afet evlerde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Malatya’nın birleştirici gücü CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, “ Onlar sadece seçimden seçime gelip sizleri soruyorlar. İktidar partisinin beş milletvekili var ama sizin haklarınızı sadece cesur yürek Veli Ağbaba savundu. Artık tek cesur yürek yetmiyor. İkinci, üçüncü, dördüncü cesur yürekler gerekli. Bunun için dört elle, var gücümüzle çalışıyoruz” sözlerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber