Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 27 Mayıs 2015 - 13:42 Yorum: 0

Porgalı; "Seçimde birlik içinde olmalıyız"

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Porgalı; 'Seçimde birlik içinde olmalıyız'

Seçim çalışmaları kapsamında çok önemsediği ilçe gezilerini sürdüren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Doğanşehir’e bağlı Elmalı Mahallesi ve Yeşilyurt’a bağlı Kadiruşağı Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle toplantılarını ihmal etmeyen Porgalı daha sonra Konak’ta düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

İlk olarak Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesini ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesi ziyareti sırasında konuşan Porgalı, “ Elmalı’nın ne halde olduğunu hep birlikte görüyoruz. Çay ocağında içtiğiniz çayın parasını dahi veremeyecek duruma geldiniz. Burası üstelik Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ’ün memleketi ve iktidar partisine çok yüksek oy veren bir yer. Ancak nüfusunuz giderek azalıyor, nedeni artık buralarda geçim sağlanamıyor. Yıllarca sizleri besleyen bu topraklarda geldiğiniz durma bir bakın” sözlerini kaydetti.

Doğanşehir’e bağlı Elmalı Mahallesi ziyaretinin ardından Yeşilyurt’a bağlı Kadiruşağı Mahallesini ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı burada yaptığı konuşmada, “ Hepimiz farklı partilere oy vermeyi düşünebiliriz. Ancak ben sizin ailenizden biriyim. Sizin aile bireyiniz olarak bir bütün haline gelmeliyiz ve birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Doğanşehir’e bağlı Elmalı Mahallesi ve Yeşilyurt’a bağlı Kadiruşağı ziyaretlerinin ardından Konak’ta düzenlenen mahalle toplantısına katılan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı burada kendisini bekleyen kalabalık bir gruba hitap etti.

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Oy vereceğiniz parti kadar, adaylarında kim olduğuna dikkat edin. İktidar partisinin benim karşımdaki ikinci sıra milletvekili adayı Malatyalıların tanımadığı, geldiği günden bu yana kendini tanıtmaya çalışan, vekil seçildiğinde çantasını toplayacak bir isim. Neymiş efendim Malatyalıymış, burada Malatyalı olmakla, Malatya’da yaşamak arasında bir fark ortaya çıkıyor. Bir sıkıntınız, derdiniz olduğunda biz buradayız. Seçilsek de seçilmesek de, işte aramızdaki fark bu. İddia ediyorum oy vereceksiniz ondan sonra görmeyeceksiniz.

Malatya’dan birinci sıradan seçip gönderdiğimiz Mücahit Fındıklı’yı 8 senedir göreniniz var mı? Peki, Mevlüt Aslanoğlu hep sizinle değil miydi? Veli Ağbaba her fırsatta sizinle birlikte değil mi? Gezdiğim her ilçede, her mahallede buda Mevlüt Aslanoğlu’nun eseri diyorlar. Demek ki iktidarda olmasa da muhalefet partisinde de olsa çalışınca oluyor” şeklinde konuştu.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber