Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 25 Mayıs 2015 - 14:45 Yorum: 0

Porgalı sizlerden isteğim bana destek olmanız

Arapgir ilçesi Budak ve Günyüzü mahallerine giden Hulisi Porgalı daha sonra Sümerpark’ta bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Porgalı’nın yoğun seçim çalışmalarının son durağı ise Fırat Mahallesi oldu.

Porgalı sizlerden isteğim bana destek olmanız

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmalarını hız kesmeksizin sürdürüyor. 

Arapgir ilçesine bağlı Budak ve Günyüzü Mahallerine giden CHP Malatya ikinci sıra Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Budak Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı ise sizlerden isteğim bana destek olmanız dedi.

Budak Mahallesinin ardından Günyüzü mahallesine giden Porgalı, “ CHP ilk kez böyle bir seçim beyannamesi hazırladı. Seçim beyannamesinde sunduğu maddelerin hepsinin hesabını, kitabını yaptı. Bizler gibi sizlerin de CHP için çalışmasını istiyoruz. Sizler olmazsanız, bizler olamayız” ifadelerini kullandı.

İlçe ziyaretinin ardından Sümerpark’ta bulunan vatandaşlarla bir araya gelen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

Destek isteyen Porgalı, “ Bugün vatandaşlarımızla bir araya geldik. Destek ve dua istedik. İnsanların sıcak ilgisiyle karşılaştık. Sohbetler ettik. Akıllarındaki soru işaretlerini giderdik” sözlerini kaydetti. 

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı’nın yoğun seçim çalışmalarını son durağı Fırat Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısı oldu.

Fırat mahallesinde konuşan Porgalı, “ Yeşilyurt Belediye Başkanlığı döneminde bana oy veremediniz ama şunu biliyorum ki keşke Yeşilyurt bölgesine bağlı olsaydık ta Porgalı’ya oy verseydik diye içinizden geçirdiniz. Şimdi oy verme zamanı geldi. İktidar partisinin adayları gibi ithal milletvekili adaylarımız yok. Onlar Malatya’da milletvekili olacak kapasitede kimse yok demek istiyorlar. Temayüller yapıyorlar, Stk’ları kullanıyorlar. Listede olmayan kişileri aday olarak gösterdiler. Bu durumu çıkıp hiçbir STK kınamadı. Şimdilerde ikinci yarı başlıyor diyorlar. Halbuki 7 Haziranda maç bitecek. Hakem bitiş düdüğünü çalacak daha hiçbir şeyin farkında değiller uyuyorlar. Malatyalı sandıkta kime ders vereceğini biliyor. Malatyalı uyandı üç beş güzel lafa artık kanmayacak” şeklinde konuştu.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber