Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Nisan 2022 - 14:28 Yorum: 0

Porsuk Çayı’nın kıyısındaki çöp yığını dikkat çekiyor

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Eskişehir'in ünlü Porsuk Çayı kıyısındaki çöp yığını dikkat çekti.

Porsuk Çayı’nın kıyısındaki çöp yığını dikkat çekiyor

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Eskişehir'in ünlü Porsuk Çayı kıyısındaki çöp yığını dikkat çekti.

Eskişehir kent merkezinden geçen Porsuk Çayı'nın, çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Kanlıkavak Parkı kıyısında biriken çöpler görüntü kirliliği oluşturuyor. Havanın ısınmasıyla birlikte her gün parkta vakit geçirenlerin sayısı artıyor. Porsuk Çayı'nın etrafına kurulan parkta yürüyüş yaparken kıydaki çöpleri gören vatandaşlar tarafından tepki çekiyor. Çöp yığınının içinde cam ve pet şişeler, naylon poşetler ile çok sayıda plastik atık yer alıyor. Doğal güzelliklere sahip çıkılması gerektiğini belirten vatandaşlar, çöplerin temizlenmesini istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber