Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 10 Temmuz 2014 - 12:28 Yorum: 0

Poşet içerisinde kız bebeği cesedi bulundu

Burdur'da mezarlığa terk edilen ve ölü olarak bulunan yeni doğan bebeğin annesi ile babası olduğu öne sürülen kişi tutuklandı

Poşet içerisinde kız bebeği cesedi bulundu

BURDUR (AA) - Gölhisar'da bir kadının, yeni doğan bebeğini mezarlığa terk ettiği ileri sürüldü.

Gölhisar ilçesinde yaşayan eşinden boşanmış olan F.E. (23), düşük yaptığını gerekçesiyle devlet hastanesine başvurdu. Doktorlar, yaptıkları muayenede kadının normal doğum yaptığını belirledi.

Sağlık görevlilerinin haber vermesi üzerine polisin ifadesine başvurduğu F.E'nin, doğum yaptıktan sonra bebeği Konak Mezarlığı'na bıraktığını söylediği öne sürüldü.

Mezarlıkta yapılan araştırmada, poşet içerisinde bir kız bebeği cesedi bulundu. Bebeğin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu arada F.E. ve bebeğin babası olduğu iddia edilen, ismi açıklanmayan kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber