Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

"Poşetli" seçim çalışması

DSP Kırklareli milletvekili adayı adayı Güray Topaç, üzerinde Atatürk portresi ile kendi isminin bulunduğu 25 bin poşeti esnafa dağıttı

'Poşetli' seçim çalışması

KIRKLARELİ (AA) - DSP Kırklareli milletvekili aday adayı Güray Topaç, üzerinde Atatürk portresi ile kendi isminin bulunduğu 25 bin poşeti esnafa dağıtarak tanıtım çalışması yaptı.

Topaç, Karakaş Mahallesi'nde kurulan halk pazarında poşetleri dağıtarak, vatandaşlarla sohbet etti. 

Daha önceden böyle bir seçim çalışması yapılmadığını savunan Topaç, seçim çalışmaları kapsamında yapılmayanları yapacaklarını vurguladı.

Topaç, dağıttıkları poşetlere esnafın ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, genel seçimde başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Türkiye'nin ve milletin geleceğinden endişe ettiği için siyasette etkin tol almak istediğini ifade eden Topaç, "DSP'nin oyu bu seçimlerde yüzde 30,76 olacak. DSP tek başına iktidar olacaktır. Geçen seçimlerde oyumuzu CHP'ye verdik. Artık parti olarak seçimlere girerek söz sahibi olacağız." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber