Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Eylül 2021 - 10:53 Yorum: 0

Posof’a mevsimin ilk karı yağdı

Posof mevsimin ilk karıyla tanıştı. Değişik renklerle süslenen Posof vadisi yüksek yerlere yağan karla beraber doğadaki renklere bir yenisi daha katılmış...

Posof’a mevsimin ilk karı yağdı

Posof mevsimin ilk karıyla tanıştı. Değişik renklerle süslenen Posof vadisi yüksek yerlere yağan karla beraber doğadaki renklere bir yenisi daha katılmış oldu.

Ağustos ayında başlayan yağmur her gün devam ederek Posof vadisini ve yaylalarını yeniden yeşillendirdi. Adeta bahar yeşilliğine kaplanan Posof ta Eylül ayı ile beraber yağmurlar da arttı. Dün gece geç saatlere kadar devam eden yağmur yüksek yerlerde kara dönüştü ve Posof mevsimim ilk karı ile buluşmuş oldu.

Sonbaharla beraber değişik renklerle kaplanan Posof'ta Ulgar dağı, Arsiyan dağı ve Urema yaylası ile Büyük dağa yağan kar Posof vadisinde görsel şölen oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber