Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Posof’ta meslek yüksekokulu hizmete başladı

Bu yıl iki bölümü açılan yüksek okulun programa alınması 2015 olmasına rağmen belediyenin de katkılarıyla Kütüphane başka mekâna taşınarak bina...

Posof’ta meslek yüksekokulu hizmete başladı

Posof'ta açılan yüksek okul öğretime başladı.

Bu yıl iki bölümü açılan yüksek okulun programa alınması 2015 olmasına rağmen belediyenin de katkılarıyla Kütüphane başka mekâna taşınarak bina yüksek okula devredildi. PTT ye yeni yer verilerek binası alındı ve yüksek okula verildi. Henüz resmi açılışı yapılmamasına rağmen eğitime başlayan yüksek okulda Arıcılık ve Evde hasta bakımı bölümleri öğrencilerini alarak derslere başlandı.

Meslek Yüksekokul Müdürü Cemalettin Ayvazoğlu, "Okulumuzdan mezun olanlar hemen iş bulabilecek durumda olacaklar. Kafkas arısının mekânı olan Posof'ta arıcılığı bitiren öğrencilere 20'şer kovan arı verilecek ve hatta yaz tatilinde de Amerika'ya kurs için gönderilecek." dedi.

Posof’ta meslek yüksekokulu hizmete başladı

Posof’ta meslek yüksekokulu hizmete başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber