Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Pota altında baklavalı bayram kutlaması

Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Kurban Bayramı'nı pota altında kutladı.

Pota altında baklavalı bayram kutlaması

Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Kurban Bayramı'nı pota altında kutladı.

Sezon öncesi organize edilen Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası'na iddialı hazırlanan turuncu mavili kadın basketbolcular, Genel Menajer Fatih Yücel'in baklava sürpriziyle enerji depolayıp, Kurban Bayramı'nı neşe içinde yaşadı.

Adana ASKİ Spor, 19 Eylül'de başlayacak ve 6 takımın mücadele vereceği Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası için bayramın ikinci gününden itibaren Menderes Spor Salonu'nda bir araya geldi. Kadın basketçiler, yüksek tempolu antrenman sonrası Kurban Bayramı'nı baklava yiyerek kutladı. Genel Menajer Fatih Yücel'in ikram ettiği bir tepsi dolusu baklavayı afiyetle yiyen kadın basketçiler, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdi.

"Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Fatih Yücel, Ceyda'nın ameliyat olduğunu, bu nedenle takımdaki yerini alamayacağını belirtip, Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası'nda zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Adanalı basketbol severleri turnuvayı izlemeye davet eden Yücel, "Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası'nda bir yabancı ile oynayacağız. Oyuncularımız bu turnuvada ellerinden geleni yaparak, Adana'yı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacaklar. Bu organizasyon, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi öncesi oyuncularımıza performanslarını test etme fırsatı sunacak. En iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Takımızın kenar yönetimi ve oyuncularımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber