Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Aralık 2014 - 19:18 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Gören:

Potada maçın ardından

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler'in başantrenörü Burak Gören, "Türkiye Basketbol Ligi'nin kalitesine yakışan, belki de sezonun flaş maçlarından biri oldu" dedi. 

Gören, normal süresi 100-100 berabere biten karşılaşmadan 113-112 galip ayrıldıklarını hatırlatarak, "İnanılmaz bir maç oldu. Normal sürenin bitiminde 3 sayı öndeyken, mucizevi bir 3 sayı ile maç uzatmaya gitti. Yani elimizdeki top canlandı ve rakibe gitti, onlar da bunu iyi değerlendirdi. Uzatmanın sonunda da bu sefer biz mucizevi bir top soktuk. Belki de kaybettiğimizi düşündüğümüz bir maçı inanılmaz bir şekilde kazandık. Türkiye Basketbol Ligi'nin kalitesine yakışan, belki de sezonun flaş maçlarından biri oldu. Takımıma sonuna kadar mücadele ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Trabzonspor deplasmanı var, bu maçın hazırlıklarını yapacağız" diye konuştu. 

 

- Royal Halı Gaziantep Basketbol cephesi

Royal Halı Gaziantep Basketbol Yardımcı Antrenörü Stefanos Dedas ise bazı anlarda hem çok basit hatalar yaptıklarını hem de şansları olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: 

"İnanılmaz bir maçtı. Bazı anlarda hem çok basit hatalar yaptık hem de şansımız vardı. Maçın sonunda da yine bize yakışmayan hatalar yaptık ki, bunun sebebi psikolojik değil, tecrübesizliktendir. Bu deplasmandan yenilgiyle ayrılıyoruz. Bu anlarda antrenör olmak çok zor. Rönesans TED Ankara Koleliler'i tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki Uşak Sportif maçını kazanmamız lazım."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber