Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Spor 04 Mart 2015 - 22:53 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Banvit Başantrenörü Ernak:

Potada maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında, sahasında İtalya'nın Virtus Roma takımını 71-55 yenen Banvit'in Başantrenörü Selçuk Ernak, "Biz son periyotta bu savunmayı yapabiliyorsak, oyuncu kardeşlerim Roma'da özveriyle oynayıp, bu turu ceplerine koyarlar. Bu turu geçmek kulübümüz için çok önemli" dedi.

Bu maçın diğer maçlardan farklı olduğunu belirten Ernak, "Bu uzun bir maç, normal maçlar gibi değil. Şu anda maçın ilk yarısını bitirdik. Önümüzdeki hafta bugün ikinci yarısını oynayacağız. Roma'ya karşı çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu bir taktik savaşı. Karşımızda kıymetli ve tecrübeli bir takım var. Dolayısıyla onları son periyotta 4 sayıda tutabilmiş olmanın, gerçekleştirmeye çalıştığımız değişim adına çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ernak, son periyotların takımların can alıp, can verdiği, eteğindeki bütün taşları döktüğü bölümler olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Biz son periyotta bu savunmayı yapabiliyorsak, oyuncu kardeşlerim Roma'da özveriyle oynayıp, bu turu ceplerine koyarlar. Bu turu geçmek kulübümüz için çok önemli. Bunun bilincinde olarak o maça hazırlanacağız." 

- Virtus Roma cephesi

Virtus Roma Başantrenörü Luca Delmento da yaptığı değerlendirmede, Banvit'e karşı ilk 30 dakikada çok önemli bir efor sarf ettiklerini söyledi.

Hücum ve defansta çok başarılı olduklarını vurgulayan Delmento, "Banvit'e hızlı hücum imkanı tanımadık. Dar rotasyonumuzdan dolayı son 10 dakika oyun kurucularımı değiştirme fırsatım olmadı. Banvit son 10 dakika baskıyı iyice arttırdı. Bunda da başarılı oldu. Bu maçın sonucunu bizim rotasyonumuzun dar olması ve Banvit'in topa çok  iyi baskı yapması belirledi" ifadesini kullandı.

Banvit'in çok kaliteli bir takım olduğunu bilerek sahalarında maça hazırlanacaklarını ifade eden Delmento, "Bu sadece devre arası, ikici devreyi kendi evimizde oynayacağız. Banvit'in çok kaliteli bir takım olduğunu bilerek, evimizde neler yapabileceğimize bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber