Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 21:38 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz:

Potada maçın ardından

UŞAK (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde sahasında NSK Eskişehir Basket'i yenen Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz de çok iyi hazırlandık, iyi motive olduk ve maçın başından itibaren etkili oynadık" dedi. 

 Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, galibiyete çok ihtiyaçları bir dönemde kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

"Lige geri döndük" diyen Bulkaz,  şunları kaydetti:

"Rakimizin ligdeki durumu kimseyi yanıltmasın, mevcut kadrosu play-off'u hak eden bir ekip. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz de çok iyi hazırlandık, iyi motive olduk ve maçın başından itibaren etkili oynadık. Taraftarlarımız çok iyiydi. Avrupa macerası bizi yordu, takımı yıprattı. Bundan sonra lige çok iyi hazırlanacağız, özellikle evimizdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Geçen seneki play-off hedefi yine hedefimiz. Bugün dinleneceğiz, yarından itibaren Konya maçına hazırlanacağız. Rakibi tebrik ediyorum. Eskişehir basketbolu hak ediyor."

Muratbey Uşak Sportif oyuncusu İbrahim Yıldırım ise önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İyi mücadele ettik, taraftarımız müthişti, bundan böyle kazanıp ligdeki yerimizi garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

-NSK Eskişehir Basket cephesi

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg zor bir maç olduğunu vurgulayarak, "103 sayı yiyip, kazanmak çok zor. Uşak ekibi iyi şut kullandı, bu onların topu iyi çevirdiğinin göstergesi. Defansif açıdan yeterince iyi değildik, savunmada sorun yaşadık. Rakip takımda Warren çok akıllıca ve zeki oynadı. Fark açılınca kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber