Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Çalışmalarımızın karşılığını galibiyetle aldık"

Potada maçın ardından

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana ASKİ'yi 72-62 yenerek, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, zor geçen bir maçtan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Lig sıralamasını etkileyecek bir galibiyete imza attıklarını dile getiren Avcı, "Hedeflerimiz için en önemli maçlarımızdan birisini oynadık. Ligin ilk devresinde kaybetmiştik. Çok değerli bir takım, kaliteli oyuncuları var. Çok fazla oyuncuyla oynamıyorlar ama olan basketbolcularını çok iyi kullanan bir takım. Çok önem verdiğimiz bir maçtı" diye konuştu.

Karşılaşmayı ikinci yarıda ortaya koydukları mücadele ile kazanmayı başardıklarını vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maçın ilk yarısında sahada yoktuk, düşündüğümüz hiç bir şeyi yapamadık, savunmada iyi değildik. İkinci yarı müthiş efor verdik, çok akıllı oynadık. İkinci yarı savunmada ve hücumda iyiydik. Maç boyunca kritik topları da iyi kullandık. Bizim için çok zor bir galibiyet oldu. Maçın ikinci yarısında gelen bir galibiyet oldu. Çalışmalarımızın karşılığını galibiyetle aldık. Maç boyunca hiç üç sayı atamadık. Hiç üç sayı bulmadan maçı kazanmak daha da önemli. Yolumuz artık ilk 3 için açık ama yetinmeyeceğiz. İlk önce ikincilik ardından liderlik için oynayacağız."

- Adana ASKİ cephesi

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise savunmada kötü oynayarak maçı kaybettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"En önemli maçlarımızdan birini oynadık. Elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen istediğimiz skoru alamadık ve mağlup olduk. Abdullah Gül Üniversitesi güçlü bir takım. Yapacak bir şey yok. Whalen'in 22 sayı, Sanders'ın 21 sayı atmasına izin verdik. Bunlar yüksek rakamlar. Müdafaada büyük hatalar yaptığımız için kaybettik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. İlk 5 içerisinde yer almak için mücadelemizi sürdüreceğiz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber