Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Mart 2015 - 00:53 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Gran Canaria Başantrenörü Reneses:

Potada maçın ardından

LAS PALMAS (AA) - ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı mağlup eden Gran Canaria'nın başantrenörü Aito Garcia Reneses, "İki devreli müsabakanın ilk yarısını biz önde tamamladık ancak ikinci maça da çok iyi odaklanmalıyız" dedi.

Reneses, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok tempolu geçen müsabakayı galip tamamladıklarını belirtti.

Taraftarlarına teşekkür eden Reneses, şöyle konuştu:

"Dördüncü periyottaki performansımızla maçtan galip ayrıldık. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum, bize verdikleri destek galibiyetimize katkı sağladı. Türkiye'de de bizi zor bir müsabaka bekliyor, Pınar Karşıyaka taraftarı da orada takımlarına destek olacaktır. İki devreli müsabakanın ilk yarısını biz önde tamamladık ancak ikinci maça da çok iyi odaklanmalıyız."

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve mağlup olduklarını söyledi.

Çok basit hatalar yaptıklarını kaydeden Sarıca, şunları kaydetti: 

"İkinci yarıda özellikle hücumda sorun yaşadık ve çok top kaybı yaptık. İzmir'de bir maç daha oynayacağız. Çok iyi taraftarımız var. Ev sahibi avantajımızı kullanıp, yarı finale kalabiliriz. 10 sayı rakip için avantaj ama birçok takımı İzmir'de 15-20 sayı farkla yendik. İzmir'de müsabaka bugünkü gibi olmayacak."

Pınar Karşıyakalı Jon Diebler ise Gran Canaria takımının iyi oynadığını, yaptıkları bazı hatalar sonucunda yenildiklerini belirterek, rövanş maçında turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber