Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 21 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Üst üste 9. galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz"

Potada maçın ardından

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Samsun Canik Belediye'yi 79-60 yenerek, üst üste 9. galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, önemli bir galibiyete imza atarak, zirve yürüyüşlerini sürdürdüklerini belirtti.

Maçı ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla kazandıklarını vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Kaybetmememiz gereken maçtı biz kazandık. Bu tip maçları aynı senaryoyla oynuyoruz. Maçın ilk yarılarını kötü oynuyor, 3. periyottaki performanslarımızla kazanıyoruz. Bugüne kadar böyle oldu. Bundan sonraki maçlar sadece 3. periyot oynayarak kazanabileceğimiz maçlar değil. Ofansta iyiyiz ama müdafaa kısmı biraz sıkıntılı. Her şeye rağmen üst üste 9. galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz. Hedeflerimizi büyük oranda gerçekleştirdik."

- Samsun Canik Belediye cephesi

Samsun Canik Belediye Başantrenörü Ekin Baş ise Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyetten dolayı kutlayarak, "Üç yabancıyla oynadık. İlk yarı rakibimize direnç gösterdik ve güzel basketbol oynadık. Rakibimiz çok kaliteli olduğu için ikinci yarıda oyuncularımız yorulunca maçı kaybettik. Haftaya Beşiktaş maçı var onu kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber