Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Temmuz 2018 - 13:03 Yorum: 0

Potanın perilerinden 1. Lig sözü

Trabzon'da kadın basketbolunun gelişimi için 10 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Pota Bordo-Mavi Basketbol Kulübü, başkan ve sporcuları ile...

Potanın perilerinden 1. Lig sözü

Trabzon'da kadın basketbolunun gelişimi için 10 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Pota Bordo-Mavi Basketbol Kulübü, başkan ve sporcuları ile birlikte Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ü ziyaret etti.

Büyük fedakarlıklar yaparak mücadelesini sürdüren Pota Pordo-Mavili kulübüne her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden İl Müdürü Öztürk, "Trabzon'daki gençlerimizi toplayarak sporla buluşturan, alt yapıdan A takıma kadar her kategoride faaliyetlerini sürdüren kulübümüzün sporcu ve Başkanı Hakan Yamak'ı kutluyorum" diye konuştu.

Trabzonlu sporcularla oluşturdukları takımla birlikte, sabırla üst liglere tırmanışlarını sürdürmeye çalıştıklarını ifade eden ve takımın aynı zamanda antrenörlüğünü de yapan Başkan Yamak, "Zor şartlar altında, fedakarca mücadele vermeye çalışıyoruz. Alacağımız destekle çok önemli işler başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın, yeter ki bize sahip çıksınlar" dedi.

Son derece iyi bir kadroya sahip olduklarını kaydeden takım kaptanı Yaren ise, "Hepimiz Trabzonluyuz. Adeta aile ortamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz bu sezon sonunda 1. Lig'e yükselmek. Bunun için, bazı günler iki antrenmanla sıkı şekilde lige hazırlanıyoruz. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Potanın perilerinden 1. Lig sözü

Potanın perilerinden 1. Lig sözü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber