Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Aralık 2018 - 16:43 Yorum: 0

Potanın şampiyonları madalyalarını aldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında...

Potanın şampiyonları madalyalarını aldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında potanın şampiyonları belli oldu.

Yaklaşık bir ay süren Basketbol İl Birinciliği müsabakalarına Genç Erkekler Kategorisinde 23 takım 400 sporcu, Kızlar Kategorisinde ise 9 takım 160 sporcu olmak üzere toplam 560 sporcu ve öğrenci katıldı.

Yeni Mahalle Spor salonunda düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Kızlarda 1. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Spor Lisesi, 3. Bilgi Anadolu Lisesi olurken, Erkeklerde 1. Fatih Anadolu Lisesi, 2.Bilgi Anadolu Lisesi, 3. Altınşehir Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren takımlar madalyalarını aldı.

Son yılların en büyük taraftar katılımı ile izlenen maçların centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, şampiyon olan takımların kupalarını vererek sporcuları tebrik etti.

Keleş, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, antrenörlerimize, sporcularımıza ve takımlarını yalnız bırakmayan ve her maçta tezahüratlarıyla destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon takımlarımızın bölge müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Potanın şampiyonları madalyalarını aldı

Potanın şampiyonları madalyalarını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber