Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda dereceye giren kadınlara ödülleri verildi

ANTALYA (AA) - Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından düzenlenen 6. Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda gıda ve el sanatları kategorisinde dereceye giren katılımcılara...

Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda dereceye giren kadınlara ödülleri verildi

ANTALYA (AA) - Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından düzenlenen 6. Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda gıda ve el sanatları kategorisinde dereceye giren katılımcılara ödül verildi.

MASİAD 6. Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda gıda ve el sanatları kategorisinde dereceye giren katılımcılar belli oldu. Manavgat Atatürk Merkezi'nde düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren kadınlara ödülleri verildi. El sanatları dalında Sevgi Akarsu, gıda kategorisinde Ayşe Bekmez birinci oldu.

Ödül töreninde konuşan MASİAD Başkanı Turgay Akar, 2 Mart'ta düzenledikleri fuara el sanatları ve gıda kategorilerinde toplam 80 kadının katıldığını kaydetti. Fuarı 6 yıldır düzenledikleri belirten Akar, şöyle konuştu:

"Fuarda, kadınlarımız el emeklerini sergilediler. Burada kadınlarımız yaptıkları el emeği göz nuru eserleriyle hem yarıştılar, hem de evlerine ekonomik katkı sağladılar. Burada amacımız, kadınlarımızı istihdama, iş hayatına teşvik etmek. Özellikle kadına şiddetin konuşulduğu günümüzde yaptığımız organizasyonun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yarışmada dereceye giren kadınlarımızı tebrik ediyorum. Dünya 8 Mart Kadınlar Günü'nü de kutluyorum."

Ödül töreninin ardından resim öğretmeni Tülin Altıntaş ve fotoğraf sanatçısı Özcan Özen tarafından hazırlanan "Kadın Temalı Resim ve Fotoğraf Sergisi" gezildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber