Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Magazin 14 Nisan 2019 - 01:48 Yorum: 0

Powertürk Müzik Ödülleri’ne Mabel Matiz damga vurdu

2019 Powertürk Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 4 dalda ödül sahibi olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz damga vurdu.

Powertürk Müzik Ödülleri’ne Mabel Matiz damga vurdu

2019 Powertürk Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 4 dalda ödül sahibi olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz damga vurdu.

Power Türk'te yayınlanan özel bir programla 9 kategoride ödül verilirken, iki efsanevi isme de Yaşam Boyu Başarı Ödülü takdim edildi. Programda ünlü şarkıcı Mabel Matiz 4 dalda aldığı ödül ile dikkat çekti. 2018 Haziran'da çıkarttığı Maya ile En Güçlü Albüm, Maya Albümü'ndeki "Öyle Kolaysa" isimli parçası ile En Güçlü Şarkı, Maya Albümü'ndeki "Sarmaşık" şarkısına çektiği klip ile En Güçlü Klip ve En Güçlü Erkek Şarkıcı dallarında ödül alan Mabel Matiz sevenlerine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Matiz, "Powertürk Müzik Ödülleri 2019'da aday gösterildiğim 4 dalda da ödüle layık görüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok ama çok mutluyum. Şükran doluyum. Sadece kalbimden geçen müziği yaparak sizlerin kalbine böylesi dokunabilmek gerçekten çok kıymetli. Dinleyen, destek veren, hayatını açan herkese sonsuz teşekkür ederim. Powertürk ailesine ayrıca çok teşekkürler!" dedi.

Powertürk Müzik Ödülleri’ne Mabel Matiz damga vurdu

Powertürk Müzik Ödülleri’ne Mabel Matiz damga vurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber