Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Aralık 2014 - 01:23 Yorum: 0

POYD'nin geleneksel sezon sonu galası

ANTALYA (AA) - Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) geleneksel sezon sonu galasını yaptı.Antalya'da bir otelde düzenlenen gecede, POYD tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleşen "Quality...

POYD'nin geleneksel sezon sonu galası

ANTALYA (AA) - Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) geleneksel sezon sonu galasını yaptı.

Antalya'da bir otelde düzenlenen gecede, POYD tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleşen "Quality Management Awards 2014" ödülleri sahiplerini buldu.

Ödüller, yaklaşık 30 bin turizm profesyoneli, çalışanlar, üyeler ve yatırımcıların oylarıyla belirlenen adayların, ikinci aşamada POYD üyelerince oylanmasıyla belirlendi.

POYD Başkanı Ali Kızıldağ, yaptığı konuşmada, "2014 yılının sonuna geldik. Hepimizin 2015 ile ilgili kuşkuları var. Fırtınalı bir 2015 bizi bekliyor. Ama ben bu gece bütün bunları unutmanızı ve sene sonunun yorgunluğunu burada atmanızı istiyorum. Sizlere 2015'e yüksek bir motivasyonla girmenizi tavsiye ediyorum" dedi.

Gecede sanatçı İlhan Şeşen konser verdi.

Konser ve ödül törenine destek veren firmalara plaketlerinin verilmesinin ardından 35 ödül sahiplerine dağıtıldı.

Törene, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber