Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Kasım 2014 - 14:48 Yorum: 0

Poyraz, balık fiyatlarını vurdu

BALIKESİR (AA) - Bandırma ilçesinde etkili olan poyraz, balık fiyatlarının artmasına yol açtı.Bandırma ve Çevresi Balık Komisyoncuları Derneği Başkanı Harun Önen, gazetecilere yaptığı...

Poyraz, balık fiyatlarını vurdu

BALIKESİR (AA) - Bandırma ilçesinde etkili olan poyraz, balık fiyatlarının artmasına yol açtı.

Bandırma ve Çevresi Balık Komisyoncuları Derneği Başkanı Harun Önen, gazetecilere yaptığı açıklamada, balıkçıların, olumsuz hava koşulları nedeniyle avlanmaya çıkamadığını bildirdi.

Avlanmaya çıkanların da elleri boş döndüğünü belirten Önen, "Balık fiyatları, hava koşulları ve yakalanan balık miktarına göre değişiyor. Bundan bir hafta öncesine kadar kilogramı 5 liradan satılan hamsi 12 liraya, 7 liradan satılan istavrit 12 liraya, 10 liradan satılan tekir 20 liraya, tanesi 10 liradan satılan lüfer 20 liraya, 7 liradan satılan palamut da 20 liraya çıktı" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber