Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Eylül 2017 - 13:18 Yorum: 0

Poyraz Mahallesine hayvan içme suyu göleti yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgeleri kalkındırma çalışmaları kapsamında Salihli Poyraz Mahallesi'nde hayvan içme suyu göletini tamamlayarak,...

Poyraz Mahallesine hayvan içme suyu göleti yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgeleri kalkındırma çalışmaları kapsamında Salihli Poyraz Mahallesi'nde hayvan içme suyu göletini tamamlayarak, üreticilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi geçim kaynağı hayvancılık olan üreticilerin yaz aylarında hayvan sulaması yönünde büyük bir sıkıntı yaşamaması için Salihli Poyraz Mahallesi'nin ihtiyacının karşılanması için hayvan içme suyu göletinin çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, üreticilerin istekleri ve taleplerini eşit oranda yerine getirmek için tüm ilçelerde çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bu göletin Poyraz Mahallesi'ndeki üreticilere hayırlı olmasını diliyorum. Kırsal Hizmetler Dairesi olarak 17 ilçede hizmetlere hız kesmeden devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber