Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:43 11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi14:43 YÖK Başkanı Erol Özvar: "Türkiye’deki üniversitelerin yüzde 99.8’i dolu"14:42 Yozgat’ta depremin izleri gün ışıyınca ortaya çıktı14:42 Maraş ve Tokat depremlerini önceden bildirmişti, İstanbul için rahatlatan t...14:41 Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı14:41 İl Emniyet Müdürü Arıbaş: "Olaylara karşı tüm tedbirleri alıyoruz"14:40 İstanbul’da Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında pazar günü bazı yollar tr...14:39 Contitech işçilerinden ‘keyfi işten çıkarma’ eylemi14:38 Organlarını başlayarak 4 hayata umut olan Melek, son yolculuğuna uğurlandı14:36 CHP lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze nama...14:35 Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı14:35 Düzce’de eşit oy alan muhtarların seçimi yenilenecek14:35 Akdeniz Üniversitesi, Antalyalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayacak14:31 Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarı...14:29 İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak14:29 UNCESCO Müzik şehri Şanlıurfa’da koro yarışmasında ödüller sahiplerini buld...14:28 Hz. Ömer’in adaleti ve hoşgörüsü Kahta’da sahnelendi14:26 Depremin vurduğu Sulusaray’da halı sahada cuma namazı kılındı14:25 Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti14:25 Meteorolojiden Bursa için sarı uyarı
Sağlık 18 Kasım 2019 - 13:38 Yorum: 0

Prematüre bebekler için etkinlik düzenlendi

MALATYA(İHA)Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla prematüre doğumlara dikkat çekmek ve bu alanda farkındalık...

Prematüre bebekler için etkinlik düzenlendi

MALATYA(İHA)Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla prematüre doğumlara dikkat çekmek ve bu alanda farkındalık sağlamak için etkinlik düzenlendi.

Hastane içinde düzenlenen etkinliğe Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesi doktor ve hemşireleri, Prematüre doğan çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, "17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla bugün hastane çalışanlarımız bir etkinlik düzenledi. Prematür bebek erken doğum ve düşük doğumlu bebeklerdir. Bu küçücük bedenlerin hayata bağlandığı yer prematüre yoğun bakımımız var ve burayı idare eden çok iyi bir ekibimiz var, bu arkadaşlarımız burada çok özverili bir şekilde işlerini yapıyorlar " dedi.

Prematüre yoğun bakım hakkında bilgi veren Uzm. Dr. Nuriye Aslı Melekoğlu ise yoğun bakım ünitemizde toplamda 35 kuvöz ile yeni hastanemizde hizmet vermeye başladık. Erken doğan bebeklerini uzman ellerde doğmasını istiyoruz. 37 haftanın altında doğan b bebekler Prematür bebek olarak sınıflandırılıyor. Erken doğan bebeklerin uzman ellerde doğmasını istiyoruz alanında uzman doktor ve hemşireler tarafında bakıldığı zaman hem hayata tutunuyorlar hemde ileriki dönemde bu bebeklerin sağlık sorunları daha çok az oluyor" diye konuştu.

Prematüre bebekler için etkinlik düzenlendi

Prematüre bebekler için etkinlik düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber