Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 09:53 Yorum: 0

Problem Çözme Ve Verimlilik Eğitimi

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nce 2016 yılı Verimlilik Haftası kapsamında Samsun'da "Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme ve Verimlilik"...

Problem Çözme Ve Verimlilik Eğitimi

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nce 2016 yılı Verimlilik Haftası kapsamında Samsun'da "Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme ve Verimlilik" konulu eğitim düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi (OMÜSİGEM), Medikal Kümelenme Derneği, Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği ve Samsun Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliği ile OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen eğitime Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Samsun Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy ve müdürlük personeli ile Amasya, Çorum, Tokat ve Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personelleri, OMÜSİGEM ve OMÜ Yeşilyurt MYO Müdürü Yrd. Doç. Mustafa Özbey, MEDİKÜM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydemir ve üyeleri, OMÜ Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri, akademisyenler ve Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, "Toplumun tüm kesimlerinde verimlilik bilinci oluşturulması amacıyla her yıl gerçekleştirilen Verimlilik Haftası kapsamında, Ankara başta olmak üzere birçok ilde verimlilik temalı çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Yenilikçilik, temiz üretim, KOBİ'lerin kurumsallaşması, verimlilik-ekonomik büyüme ilişkisi gibi konuların ele alındığı toplantı, seminer, konferans ve panellerde konunun uzmanları görüşlerini kamuoyuyla paylaşmaktadırlar. 25 Nisan 2016 tarihinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'ndeki açılış etkinlikleri kapsamında işletmelere yönelik "Verimlilik Proje Ödülleri" ile öğrenciler için açılan "Verimlilik Temalı Fikir ve Kısa Film Yarışması'nın ödülleri de sahiplerini bulmuştur. Bu arada Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin tepe yöneticileri verimlilikle ilgili tecrübe ve kazanımlarını anlatmışlardır" dedi.

Daha sonra etkinliğe konuşmacı olarak katılan Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Bülent Gümüş, katılımcılara 2 gün süre boyunca "Verimlilik, İşgücü Verimliliği', "İşletme Dinamikleri', "Yalın Üretime Genel Bakış', "Ar-Ge ve İnovasyon', "Kamuda Ar-Ge, İnovasyon ve Verimlilik Durum/Problem Analizi Metodları" konuların hakkında eğitimler verdi.

Problem Çözme Ve Verimlilik Eğitimi

Problem Çözme Ve Verimlilik Eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber