Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:16 TransAnatolia tekstil ürünlerini moda tasarım bölümü öğrencileri tasarlayac...12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...
Sami Er
Türkiye 27 Mayıs 2016 - 19:58 Yorum: 0

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği konferansta Galatasaray kulübüne üye olduğunu belirterek...

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği konferansta Galatasaray kulübüne üye olduğunu belirterek üyelik kartını katılımcılara gösterdi.

Gebze Teknik Üniversitesi'nde öğrencilere yüksek seviyeli bir araştırmanın nasıl yapıldığı hakkında konferans veren Nobel Ödüllü Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, konferans sonrasında kendisine dün akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Finali'nin sorulması üzerine Galatasaray kulübüne üye olduğunu söyledi ve cüzdanından Galatasaray üyelik kartını çıkartarak öğrencilere gösterdi. Küçüklüğünde futbolcu olmak istediğini söyleyen Prof. Dr. Sancar, "Gerçekten futbolcu olmak isterdim. Ama Galatasaray'ın yeri hep ayrı olmuştur. Ben Galatasaray taraftarıyım ancak Fenerbahçe, Beşiktaş veya başka bir kulübü ayırmam. Ben futbolcu olmak istediğim yaşlarda hep milli takımda oynamak istemişimdir" dedi.

Nobel Ödüllü Bilim Adamı Prof. Dr. Sancar, daha sonra Gebze Teknik Üniversitesi Anaokulu'nun minik öğrencileri tarafından kendisine verilen hediyeyi kabul etti ve minikleri tek tek öperek teşekkür etti. Programın sonunda Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ün telefonuyla salondaki herkesin bulunduğu özçekim yapıldı.

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber