Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Prof. Dr. Ceylan’dan Gaziler Günü mesajı

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Ceylan’dan Gaziler Günü mesajı

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Ceylan mesajında şu ifadeleri kullandı; "İlk öncelikle Gaziliğin devlet ve millet nezdindeki en büyük önemi, Ulu Önder M.Kemal Atatürk'ün 19 Eylül 1921'de TBMM tarafından gazilik ünvanı verilmesi üzerine söylediği şu ifadeleri tekrarlamak istiyorum.

"Kahraman Türk Ordusu; sizin kahramanlığınızla kazanılan büyük zaferin millet tarafından takdimine delalet eden bu ünvan ve rütbeye ancak size izafe ederek bütün askerlik hayatımın en büyük iftiharı olarak taşıyacağım. Milli bağımsızlığımızı, vatanın milleti ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan, Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin, can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek milli görevimizdir.

Vatanımızın kurtuluşunda düşmanla amansız mücadele eden malül veya gazi olarak hayat mücadelesi veren bu değerli şahıslara sahip çıkmak ve onlara saygılı olmak milletimizin tarihine ve mazisine bağlılığın bir ifadesidir. Gazi Atatürk'ün bu sözleri, gazilerimizin tescil edilmiş en büyük gurur ve teminatıdır. Bu vesile ile Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber