Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 14:58 Yorum: 0

Prof. Dr. Elmas'ın yeniden rektör seçilmesi

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas:

Prof. Dr. Elmas'ın yeniden rektör seçilmesi

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühü ile başlamış olduğum yeni dönemde aynı heyecanla, kararlılıkla üniversitemizi daha da ileriye götürmek için çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Elmas, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitedeki ikinci rektörlük görevinin başladığını bildirdi.

Geride kalan dört yıllık dönemde üniversitenin, eğitim, öğretim ve bilimsel yayın alanında mesafe kaydettiğini belirten Elmas, "Dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemiştir. SAÜ mensupları, bu anlayışını ve farklılığını seçim sürecinde de göstermiş ve bu alanda da örnek davranış sergilemiştir" ifadesini kullandı.  

Elmas, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühüyle başlamış olduğum yeni dönemde aynı heyecanla, kararlılıkla üniversitemizi daha da ileriye götürmek için çalışacağız. Önümüzdeki dört yılda eğitimde akreditasyon, nitelikli bilimsel yayın, uluslararasılaşma ve rekabet edebilirlik çerçevesinde ve özellikle dış kaynaklı projelere odaklanarak Sakarya Üniversitesini dünya üniversitesi yapmak için durmaksızın çalışacağız. Birlikte başardığımız pek çok konuda olduğu gibi hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır.

Bu düşüncelerle, rektörlük seçim sürecinde desteğini esirgemeyen akademisyenlerimize, varlık sebebimiz öğrencilerimize, valimize, büyükşehir belediye başkanımıza, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarımıza, aile ve sosyal politikalar bakan yardımcımıza ve Bakanımız Doç. Dr. Ayşenur İslam’a, şehrimizdeki ve ülkemizdeki tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber