Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Nisan 2018 - 17:08 Yorum: 0

Prof. Dr. Hatipoğlu yeni doğan bebeğin ismini koydu

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programı takip eden bir çiftin isteği üzerine yeni doğan kız...

Prof. Dr. Hatipoğlu yeni doğan bebeğin ismini koydu

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programı takip eden bir çiftin isteği üzerine yeni doğan kız çocuğunun kulağına ezan okudu, bebeğe Zeynep ismini koydu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti üzerine Malatya'da bir konferansa katıldı. Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansı takip eden Cennet-Edip Karakuş çifti yeni doğan bebeklerinin kulağına ezan okuması ve ismini koyması için Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan istekte bulundu. İsteği geri çevirmeyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yeni doğan kız çocuğunun kulağına ezan okudu ve Zeynep ismini koydu.

Zeynep ismini verilen bebeğin, Şenay ailesine, dinine, vatana ve milletine hayırlı bir evlat olmasını temenni eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Allah herkese böyle güzel bir evlat nasip etsin, salih kullarından eylesin inşallah. Genç çiftimizi de tebrik ederim" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da Zeynep bebeğin ailesini tebrik ederek, ailesine, çevresine ve ülkesine hayırlı bir evlat olmasını temenni etti.

Cennet-Edip Karakuş çifti ise, bebeklerinin kulaklarına ezan okuyan ve ismini koyan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini sundu.

Prof. Dr. Hatipoğlu yeni doğan bebeğin ismini koydu

Prof. Dr. Hatipoğlu yeni doğan bebeğin ismini koydu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber