Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:23 Yorum: 0

Prof. Dr. Hüseyin Okutan Kaş Halkıyla Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş Belediyesi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi işbirliğiyle düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısında Kalp-Damar...

Prof. Dr. Hüseyin Okutan Kaş Halkıyla Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş Belediyesi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi işbirliğiyle düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısında Kalp-Damar Cerrahı Hüseyin Okutan, Kaş halkıyla bir araya gelecek.

"Koroner Kalp Hastalıkları ve Bypass" konulu bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediyesi, Medical Park Antalya Kalp Hastanesi Direktörü ve Kalp-Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan'ı, Kaş halkıyla bir araya getirecek.

Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda 13 Mayıs Cuma günü düzenlenecek olan toplantı, saat 14.00'da başlayacak. Prof. Dr. Okutan, koltuk altından küçük kesi ile kalp ameliyatı, endovasküler (damar içi), endoskopik (kameralı) küçük kesili damar ameliyatları ve yeni dönem ameliyat yöntemleri hakkında katılımcıları aydınlatacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber