Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Prof. Dr. Sertçelik’ten Başkan Keleş’e Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i Ankara'da...

Prof. Dr. Sertçelik’ten Başkan Keleş’e Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i Ankara'da ziyaret etti.

Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara'daki genel merkez makamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik'i ağırladı. Türkiye Belediye Başkanlar Birliği ve faaliyetleri konusunda fikir alış verişinde bulunan ikili Düzce ve Düzce Belediyesi'nin yatırım ve çalışmaları hakkında da konuştu. Başkan Keleş, Prof. Dr. Sertçelik'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber