Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Şubat 2016 - 17:37 Yorum: 0

Proje Orduzu bölgesine değer katacak

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi’nde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Proje Orduzu bölgesine değer katacak

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi’nde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projenin Orduzu bölgesine değer katacağı belirtiliyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi’nde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi kapsamında kazı ve zemin düzenleme çalışmaları tamamlanırken, projenin temeline ilk harç döküldü. Onduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan, Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesinin bölgeye canlılık katacağını belirterek, "Güzel bir tesisimiz yapılıyor. Gençlerimiz burada çalışacaklar. Tesisimiz olimpik bir tesis. Allah Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’dan ve ekibinden razı olsun. Bu güzel tesisin bugün betonu atılıyor. İnşallah Nisan sonunda, Mayıs ayının başında bu tesis bitecek. Tesis bittiğinde Malatya halkının hizmetine sunulacak. Bu mesire yerinde ailece güzel saatler geçirecekler. Allah devletimize zeval vermesin. Bu çalışmalarından dolayı Selahattin Gürkan Başkanıma teşekkür ediyorum." dedi.

Murat Dönmez isimli mahalle sakini de, "Tesis bittiğinde aileler buraya gelerek piknik yapacak. Güzel bir tesis olacak. Çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber