Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Projeler sıraya giriyor

Düzce Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanlığı, İl Genel ve Düzce Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk...

Projeler sıraya giriyor

Düzce Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanlığı, İl Genel ve Düzce Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'yü ziyaretinden önemli mesajlar çıktı. Bakan Özlü, " Bakanlık olarak Düzce'den sürekli proje bekliyoruz. Bunun için Düzce il genelinde, her ilçeden gelişme ve kalkınmaya yönelik projeler bekliyoruz" dedi.

Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel ve Düzce Belediye Meclisinden bir grup üyenin Ankara'da ziyaret ettiği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü heyete müjdeler verdi. Bakan olmanın yükümlülüğü ve sorumluluğunun bilincinde olduğunu ifade eden Bakan Özlü " Düzce'den gelen her türlü proje ve yatırım programlarını sürekli olarak takip ediyorum. İlin her ilçesinden çeşitli hizmet kademelerinden sürekli proje bekliyorum. Sorunlara vakıfız, çözümü için de işbirliği içinde olmamız gerekiyor" dedi. Bakan yakın zamanda Düzce'de ilk kez "Sanayi Şurası" yapılmasının planlandığını da sözlerine ekledi. Özlü, bunun için çalışmalara başlandığını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber