Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 14:24 Yorum: 0

Protokol yolu üzerindeki tek belediye

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, protokol yolu üzerindeki tek belediye olduklarını söyledi.

Protokol yolu üzerindeki tek belediye

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, protokol yolu üzerindeki tek belediye olduklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti. Samsun'da protokol yolu üzerindeki tek Belediye binasının Tekkeköy'e ait olduğunu ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun-Ordu kara yolu üzerinde hizmete giren belediyemiz bulunduğu konum itibarıyla ilimize gelen tüm yerli yabancı misafirler ve protokolün geçiş noktası üzerinde bulunuyor. Hava veya kara yolu ile Samsun'umuza gelen herkes belediye binamızın önünden geçiyor. Bu avantajı kullanarak ilimize gelen protokol üyelerini belediyemizde misafir edip ağırlayarak ilçemiz hakkındaki bilgileri paylaşabileceğiz. Yine bu binanın görünüşü ilçemizin prestijini ve tanınırlığını daha da arttırıyor. 16 bin 500 metre kare kullanım alanına sahip olan bina her türlü donanıma sahip olarak inşa edildi. Bilişim teknolojileri ve donanım yönünden en son teknoloji ile donatılan binamız sayesinde vatandaşlarımıza daha hızlı daha kaliteli ve kesintisiz hizmet veriyoruz. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ağabeyim yeni binamıza gelerek bizleri ziyaret etti. Birlikte yeni binamızdaki birimleri ve çalışma alanlarını gezdik. Ayrıca binamızın işleyişi ve yapısı hakkında bilgiler paylaştık. Yeni hizmet binamızda bizleri ziyaret eden ve güzel dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı kıymetli ağabeyim Erdoğan Tok'a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasına tam not

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın Tekkeköy'e yeni bir ivme kazandırdığını ifade ederek, yeni binanın Tekkeköy'e ve Samsun'a hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye binasının ardından ilçede biz dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber