Provokasyonlara hazır olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Reis Salim Mersin
20 Nisan 2011 Çarşamba 22:15
Malatyamda buda oldu
Bazen gazetelerde ve televizyonlarda pkk,lı imam veya hoca yakalandı haberlerini duyuyardukda açaba Malatyamızdaki bu provakatör imam hangi cenahdan benim tahminim aldatan ve kandıranların partisinin yandaşı olabilir gerçekleri inşallah yakın bir zamanda öğreniriz
batuhan
19 Nisan 2011 Salı 16:20
gayet açık yazı tebrikler
anlayan anlıyor yazının içeriğini.Malatya'da takip ettiğim yazarların başındasınız murat bey.Ses yok sanırım müftülükten.çıkacağınıda zannetmem.Mevlam ne eylerse güzel eyler murat abi.Makaleniz için teşekkürler.
ortadirek
19 Nisan 2011 Salı 13:27
yandılar yandaşçılar
sofi abi.muarat beyin bahsettikleri özel idarede çok.temayülde özel idarenin şb müd.işçi memur hepsi ordaydı.bakın şimdi başka türlü olmuşlar.
Bektaş BALCI
19 Nisan 2011 Salı 13:05
KÜLL MOZAİK !
Hepimiz biraz TÜRK, hepimiz biraz KÜRT,hepimiz biraz LAZ,hepimiz biraz ÇERKEZ.Ama bir KÜLL MOZAİĞİZ biz! Çelikleşmiş BÜTÜNLEŞMİŞ ve perçinleşmiş! Hepimiz biraz SÜNNİ,biraz ALEVİYİZ. Yine hepimiz biraz CHP'li, biraz MHP'li biraz da AKP'liyiz. Yine de BÜTÜNÜZ. Hepimiz biraz MÜSLÜMAN,hepimiz biraz NASRANİ'yiz biz. Yinede BÜTÜNÜZ.Fikirlerimiz,felsefemiz,siyasi partilerimiz ,inançlarımız,dinimiz,mezhebimiz,renklerimiz ve zevklerimiz farklı ama BİRİZ ve BÜTÜNÜZ biz. Gücünüz yetmez bu ATOMU parçalamaya! RROVAKELERİNİZ sökemez bu TEMELİ! Aklınızı başınıza devşirin efendiler.
İhsan KALENDER
19 Nisan 2011 Salı 12:40
İMAM BİLDİĞİNİ OKUR- MU?
Anlaşılan o ki; İMAM efendi bildiğini okumaya devam edecek! Açık ve sarih bir olay okunmuyor yazınızda! Amma, İMAM efendi ile bir SORUN yaşamış-lığınız vaki! Bakınız İMAM da olsa MÜFDÜ de olsa CÜRMÜ kadar yer yakar! Bireysel PROVAKELER değil KİTLESEL PROVAKELER tehlikelidir! İMA yollu uyarışınızın altından ne çıkar? Bekleyelim bakalım.
sofi
19 Nisan 2011 Salı 09:33
çözülmüyor mihriban
kim bu provakatörler,anti-propagandacılar, pervaneler... yazınız şifreli hocam. çözemedim. matrisler ve determinantların bütün formüllerini uyguladım. tık yok. yazıyı çözemedim abi.bağışla. esnaf adamım ben. kimseye yanlışım olmaz.
Yazarın Diğer Yazıları
SON EKLENEN GALERİLER
Kırgız kız, erkek arkadaşını dakikalarca tokatladı
Yeni kimlik, ehliyet ve pasaportlarla ilgili kritik açıklama!
Orgeneral Akar: 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak'
Ünlü isimlerden şehit düşen askerlerimiz için duygulandıran paylaşımlar
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Malatya Güncel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : www.malatyaGüncel.com
| Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : www.malatyaGüncel.com
