Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 25 Mart 2017 - 10:53 Yorum: 0

PRP tedavisi ile saçsızlık problemine son

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, PRP tedavisi ile saçsızlık problemine son verildiğini söyledi.

PRP tedavisi ile saçsızlık problemine son

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, PRP tedavisi ile saçsızlık problemine son verildiğini söyledi.

Real Hair Center Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, PRP tedavisinin geçmişi olan kendisini kanıtlamış estetik ve güzellik amaçlı hücre yenileme işlemi olarak kullanılan kesinlikle herhangi bir yan etkisi olmayan yüzde yüz güvenilir tedavi ve destek amaçlı uygulanan doğal bir uygulama olduğunu belirtti.

Şimdilerde ise PRP tedavisinin saça uygun hale getirilerek 4-5 uygulamada sonuçları saçlarda kesin olarak belirgin olan saç köklerini ve saç hücrelerinin güçlenmesini sağlayan kan dolaşımını hızlandıran ve saç dökülmesini durduran mucizevi uygulama olarak tıp dünyasında ki yerini sağlama aldığını anlatan Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, "PRP tedavisinde ki amaç saç büyüme faktörleri kolajen ve hyaluronik asit üretimine arttırmasıdır. PRP tedavisine çok önem vermekteyiz ve titizlikle yapmaktayız" diye konuştu.

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, PRP tedavisinin kimlere uygulanabileceği konusunda ise şunları söyledi;

"Erkeklerde; Aileden genetik dökülmelerde, Yağlı saç derisi olanlarda, Kepekli saç derisi olanlarda, Güçsüz ve kırılarak dökülen saçlarda, Demir ve B vitamini eksikliği olanlarda, Tüm saç ekimi yaptıran bireylerde, Bunlar gibi bir çok faktörde başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

Bayanlarda; Trioid hormonal eksikliği olanlarda, Hamilelik dönemi ve doğum sonrası, Fazla fön, boya gibi uygulamalara bağlı saç güçsüzlüklerinde, Kaş ekimi yaptıranlarda kaş güçlenmesi için, Bunlar gibi bir çok faktörde başarılı sonuçlar alınabilmektedir. PRP uygulamasının kesin ve kalıcı sonuçları ne zaman görülebilir? Her uygulama başlı başına bir tedavidir, her uygulamada artan sağlıklı saç görüntüsü toplamda 1 yıl olarak düzenli uygulandığında başarısı yüzde 100 olarak görülür."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber