Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Psiko-dönüşüm Macerası Başlıyor

Uzman Psikolog Özge Genlik Vesta 77'de Mayıs ayı içerisinde Psiko-Dönüşüm etkinlikleri kapsamında; "Ben kimim?" "Gerçekten ne istiyorum?", "Yaşam Amacım...

Psiko-dönüşüm Macerası Başlıyor

Uzman Psikolog Özge Genlik Vesta 77'de Mayıs ayı içerisinde Psiko-Dönüşüm etkinlikleri kapsamında; "Ben kimim?" "Gerçekten ne istiyorum?", "Yaşam Amacım Nedir?", "Dünya gezegenine neden geldim?" sorularının yanıtlarını arayan cesur yürekli kendini keşfetmek ve ikinci (psikolojik) doğumlarını gerçekleştirmek isteyenler ile biraraya geliyor.

Mayıs ayı boyunca Çarşamba günleri Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademisinin Kurucusu Uzman Psikolog Özge Genlik Psiko-Dönüşüm Sohbetleri düzenlemeye devam edecek. Katılımcıların ücretsiz doğum haritasının psikolojik dinamiklerle analizi ile başlayan sohbet, özellikle Vesta astreoidinin (Gökyüzündeki en parlak asteroid) konumu değerlendirilerek, kişinin Dünya gezegenindeki ruhsal eğilimi, yaşam amacı mercek altına alınıyor.

Sohbetin devamında katılımcılara dönüşüm, nefes tekniklerinin uygulamalı olarak aktarılmasının yanı sıra nefes anatomisi hakkında teorik anlatım da yapılıyor. Katılımcılar sohbet sırasında kendi "uçan ejderha"sı ile tanışıyor. "Uçan Ejderha"sını tanımak ve daha birçok farkındalık zemininde gerçekleşen uygulamalar için en önemli faktör ise kişinin kendi "Öz"ü ile buluşarak, Psiko-Dönüşüm Sohbetlerinde sevginin gücüyle tanışıyor.

Öfkesini doğru kişiye, doğru zamanda, doğru miktarda ifade etmekte güçlük yaşayan, stres yönetimini idare edemeyen, eril ve dişil enerjisini dengelemekte zorlananlar için, Mayıs ayı boyunca haftasonları "Psiko-Dönüşüm Atölyesi" ne sevginin gücü sohbetleri yapılacak. İki ayrı modül halinde gerçekleşen psiko-dönüşüm atölyeleri günlük hayatta kişilerin daha farkında ve kaliteli bir şekilde deneyimlemek isteyenler için için fiziksel , duygusal, zihinsel ve ruhsal pratik tarifler sunuyor.

Mayıs ayı'nın her perşembe günü mesai saati sonunda grup halinde oynanacak olan "Psiko-Dönüşüm Oyunu" eğlenceli bir zeminde gerçekleşecek. Kişilerin yaşam sürecinizde bitmemiş problemlerine dair farkındalık arttıracak olan fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal zeminde kim olduğunuzu kim hatırlatacak uygulamalar sunan 12 yaşam döngüsünden meydana gelecek oyun, birbirinden eğlenceli farkındalık uygulamaları sunan dönüştürücü bir süreç olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber