Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mayıs 2016 - 21:23 Yorum: 0

’Psikodrama’ Adlı Tiyatro Oyunun Geliri Öğrencilere

İzmir'de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği "Psikodrama" adlı tiyatro...

’Psikodrama’ Adlı Tiyatro Oyunun Geliri Öğrencilere

İzmir'de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği "Psikodrama" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği (EBSOV), ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere kaynak sağlamak amacıyla Cihangir Turantaş'ın yönettiği, yazar Barbara Schottenfeld'in "Psikodrama" adlı tiyatro oyunu, İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahneledi. Bazen güldüren bazen düşündüren ve bazen de hüzünlendiren "Psikodrama" adlı tiyatro oyunu izleyenlere büyük keyif yaşatırken, oyuncular da sergiledikleri performansla izleyicilerden tam not aldı.

EBSOV Kadınlar Birliği Tiyatro Topluluğu'nun rol aldığı tiyatro oyunundan elde edilen gelirler burs bekleyen öğrencilere aktarılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber