Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

Psikolojik destek gören genç ortadan kayboldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde evden tıraş olmak için çıkan ve psikolojik destek gördüğü öğrenilen gençten 2 gündür haber alınamıyor.

Psikolojik destek gören genç ortadan kayboldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde evden tıraş olmak için çıkan ve psikolojik destek gördüğü öğrenilen gençten 2 gündür haber alınamıyor.

Kocaeli'nin Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Eskihisar Caddesi'nde ikamet eden 16 yaşındaki Mustafa Kaya, 18 Ağustos Perşembe akşamı ailesinin verdiği para ile tıraş olmak için ayrıldığı eve bir daha geri dönmedi. Depresyona girdiği için psikolojik destek gördüğü öğrenilen Mustafa Kaya'nın ablası Beyza Kaya, "Kardeşim ergenlik döneminde olduğu için depresyona girdi. Bu yüzden onu psikoloğa götürdük. Kardeşim asosyal bir çocuk olduğu için dışarı çıkmayı sevmiyor. Tedavisi için gittiğimiz doktoru her gün bir saat dışarı çıkmasını söyledi. Biz de fırsat buldukça onu dışarı çıkartıyorduk. 18 Ağustos Perşembe akşamı para verdik hem tıraş olsun hem de yemek yiyip biraz dolaşsın diye. Önce çıkmak istemedi, sonra çıkarken gördük" dedi.

"En son Darıca'da bulunan bir AVM'nin karşısında görüldü"

Kardeşinin en son Darıca'da bir alışveriş merkezinin karşısında görüldüğünü belirten abla Kaya, "Evden çıkarken üstünde koyu renkli elbiseler ve sırtında sırt çantası vardı. Normalde çantasını almazdı ama o an şüphelenmedik, sırt çantası boştu. Akşam 4 buçuk, 5 gibi çıktı evden. Bir arkadaşı onu 6-6 buçuk gibi Darıca'da bulunan bir alışveriş merkezinin karşısında gördüğünü söyledi" şeklinde konuştu.

Beyza Kaya, kardeşini görenlerin 0507 141 48 96 ve 0543 7080 54 44 numaralı telefonları aramalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber