Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Nisan 2021 - 14:38 Yorum: 0

Psikolojik sorunları olan koca önce eşini vurdu, sonra intihar girişiminde bulundu

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir koca, evlerinin bahçesinde çalışan eşini tüfekle vurarak öldürdü, daha sonra intihara teşebbüs...

Psikolojik sorunları olan koca önce eşini vurdu, sonra intihar girişiminde bulundu

Samsun'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir koca, evlerinin bahçesinde çalışan eşini tüfekle vurarak öldürdü, daha sonra intihara teşebbüs etti.

Olay, Samsun'un Salıpazarı ilçesi Bereket Mahallesi Şehit Adnan Yıldız Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.Ö.(58), evinin bahçesinde çalışmakta olan eşi S.Ö.'ye tüfekle 5 el ateş etti. S.Ö., vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti. Koca M.Ö. daha sonra tüfekle kendisini başından vurdu.

Ağır yaralanan M.Ö., Salıpazarı Devlet Hastanesine kaldırıldı, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans helikopterle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber