Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2016 - 17:08 Yorum: 0

PTT 176 yaşında

PTT Kütahya Baş Müdürü Ufuk Evirgen beraberinde PTT birim müdürleri ile PTT'nin kuruluşunun 176. yıl dönümü sebebiyle Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında...

PTT 176 yaşında

PTT Kütahya Baş Müdürü Ufuk Evirgen beraberinde PTT birim müdürleri ile PTT'nin kuruluşunun 176. yıl dönümü sebebiyle Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti.

PTT teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette PTT Kütahya Baş Müdürü Ufuk Evirgen, teşkilatları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vali Ahmet Hamdi Nayir PTT teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü kutlayıp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "PTT Osmanlı'dan devraldığımız önemli kurumlarımızdan biridir. Son on yıl içinde hem faaliyet alanını genişletmiş hem de binalarını yenileyerek daha iyi hizmet vermeye başlamıştır. Bu kabuk değişikliği ile birçok kamu kurumuna örnek olmuştur" dedi.

Ziyarette PTT Kütahya Baş Müdürü Ufuk Evirgen Vali Ahmet Hamdi Nayir "a PTT Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan 15 Temmuz Şehitler Günü pulu ve 2015 yılı pul albümünü hediye etti. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber