Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

PTT araç parkına 41 motorsiklet kattı

Samsun PTT Başmüdürü Sert: "PTT yeni motosikletleriyle şimdi daha güçlü"

PTT araç parkına 41 motorsiklet kattı

SAMSUN (AA) - Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, "PTT yeni motosikletleriyle şimdi daha güçlü" dedi.

Sert, kurumun bahçesinde düzenlenen 41 motosikletin teslim töreninde yaptığı konuşmada,  PTT A.Ş. olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını ifade etti.

Söz konusu çalışmalarda temel politikalarının yenilikçi bir anlayış olduğunu dile getiren Sert, hizmeti özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmeden yerine getirmek istediklerini vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bu kapsamda, posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir. Hizmete verilen yeni motosikletler, müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler. Söz konusu motosikletlerden 41 adeti Samsun PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup Samsun'da yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacaktır."

ETİKETLER: Samsun , motosiklet , araç parkı , PTT
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber