Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:23 Yorum: 0

PTT çalışanlarına organ bağışı anlatıldı

SAMSUN (AA) - Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince  PTT Kavak şubesi çalışanlarına yönelik organ nakli ile ilgili bilgilendirme  toplantısı düzenlendi.PTT Kavak Şubesi'nde gerçekleştirilen...

PTT çalışanlarına organ bağışı anlatıldı

SAMSUN (AA) - Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince  PTT Kavak şubesi çalışanlarına yönelik organ nakli ile ilgili bilgilendirme  toplantısı düzenlendi.

PTT Kavak Şubesi'nde gerçekleştirilen otoplantıya  PTT. çalışanları katıldı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri, Hicret Saraç ve Temel Durmuş tarafından organ naklinin önemi, nakli yapılabilecek organ ve dokular, beyin ölümü konularında bilgiler verildi.

 Seminerin ardından PTT Kavak Şubesi Müdürü Zeki Özçelik ve çalışanları, formları doldurarak   organlarını bağışladı.

Şartlar oluştuğunda, organlarının kullanılacağını, organ bekleyenleri yaşama döndüreceğini ifade eden Özçelik durumu uygun olan vatandaşlarında organ bağışı yapmasını istedi. 
 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber