Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Haziran 2017 - 14:03 Yorum: 0

PTT ’Tarihi Çeşmeler’ konulu anma pulu ve zarfı satışa sunulacak

PTT "Tarihi Çeşmeler" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı satışa sunulacak.

PTT ’Tarihi Çeşmeler’ konulu anma pulu ve zarfı satışa sunulacak

PTT "Tarihi Çeşmeler" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı satışa sunulacak. III'üncü Ahmet Çeşmesi görsellerine yer verilmiş olan pul, 20 Haziranda tedavüle girecek.

Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT), "Tarihi Çeşmeler" konulu anma pulu hazırladı. 36x52 milimetre boyutundaki anma pulu 20 Haziran 2017 tarihinde 1,60 TL bedelle, söz konusu pula ait 110x180 milimetre boyutundaki ilk gun zarfı ise 2,75 TL bedelle iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Filatelik ürünlerin satısı ile aynı tarihte "Tarihi Çesmeler 20.06.2017 ISTANBUL" ibareli ilk gün damgası Sirkeci PTT Merkez Müdürlüğü'nde kullandırılacak. İstanbul'un eşsiz tarihi yapılarından biri olan III'üncü Ahmet Çeşmesi görsellerine yer verilerek hazırlanan "Tarihi Çeşmeler" konulu anma pulu ve ilk gün zarfı 20 Haziran 2017 tarihinde tedavüle girecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber