Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Ekim 2014 - 13:57 Yorum: 0

PTT teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü

PTT teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Fahri Ocak ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

PTT teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü

MALATYA - PTT teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Fahri Ocak ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın il dışında olması nedeniyle, misafir heyeti Belediye Başkan Vekili Şefik Şengül kabul etti.

Ocak: Malatyalılar, su faturalarını Türkiye’nin her yerinde ödeyebilirler

23 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan PTT Başmüdürü Fahri Ocak, “PTT teşkilatının kuruluşunun 174. Kuruluş yıldönümünü sizlerle paylaşmak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. PTT, çağımızın gerektirdiği teknolojik gelişmelerle beraber kendini daima yenileme gayreti içerisindedir. Bu kapsamda, geçen yıl Belediyemiz ile yapmış olduğumuz mutabakat sonrası 10 merkez, 26 şube ve 22 acentelikte su faturası tahsilatı yapılmaya başlanmıştır. Türkiye genelindeki PTT ‘ye ait 4529 işyerinde Malatyalılar su faturalarını yatırabilecekler. Böyle bir hizmeti Malatyalılara sunmaktan son derce mutluyuz” dedi.

Şengül: PTT teşkilatı kendini modernize etmektedir

Gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengül ise; “PTT teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Posta teşkilatımız Osmanlı döneminden günümüze gelen en eski teşkilatlarımızdan birisidir. Günümüzde çağın gereksinimlerine göre kendini modernize etmiştir. Ulaşımı, haberleşme sistemi ve bankacılık işlemleri ile kendini yenilemiş, gelişmelere ayak uydurmuştur” şeklinde konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber