Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ekim 2017 - 12:33 Yorum: 0

PTT’den 177. yıl hediyesi

PTT Balıkesir merkez şubesine işlem yapmak için gelen Nuray Sayın büyük sürpriz yaşadı.

PTT’den 177. yıl hediyesi

PTT Balıkesir merkez şubesine işlem yapmak için gelen Nuray Sayın büyük sürpriz yaşadı. PTT'nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 177 numaralı gişe bileti sahibi Sayın'a hediyeler verildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 177. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ve PTT görevlileri Balıkesir Valisi Ersin Yazıcıyı ziyaret etti. PTT'ye işlem yapmak üzere gelen Nuray Sayın PTT'nin kuruluş yıl dönümü ile aynı rakamları taşıyan gişe bileti sayesinde hediye kazandı. PTT Balıkesir Merkez Şubesi 177. talihlisi Nuray Sayan "Şuan çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum. PTT'nin 177. Yılı nedeniyle güzel bir hediye aldım çok teşekkür ediyorum bana da çok güzel bir sürpriz oldu"dedi.

İlk posta teşkilatı cami avlusunda kuruldu

Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek "İnsanlık tarihi kadar eski olan haberleşme faaliyetleri, çağlar boyunca değişik aşamalardan geçerek ve sürekli gelişerek bugünkü yapısına kavuşmuştur. Ülkemizde ise ilk posta teşkilatı 23 ekim 1840 tarihinde İstanbulda yeni Cami avlusunda Postane-i Amire adı ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne kadar , zor şartlarda başladığı hizmet serüveninde ülkemizin en ücra noktalarına kadar hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda yurt genelinde Posta, Kargo-Lojistik, ve bankacılık alanında birçok hizmeti müşterilerimiz ile buluşturmuştur. Müşterilerimizin erişimini sağlamak adına 2017 yılı içerisinde Balıkesir İl Merkezi, İlçe Merkez ve Mahallelerimizde hizmet ağımızı genişletmek amacıyla , planlanan yeni işyerleri açma çalışmalarımız kapsamında; 2 yeni işyeri açılarak hizmete verilmiş 15 iş yerinde ise tadilat ve kiralama işlemleri devam etmektedir . Ayrıca il genelinde 34 olan PTTmatik sayımıza 16 adet daha ilave edilerek 50'ye çıkarılmıştır. Bugün itibariyle Balıkesir PTT Başmüdürlüğümüz alanında 22 PTT Merkez Müdürlüğü, 43 PTT Şubesi ve 8 PTT acentesi olmak üzere toplam 73 işyerinde, 50 PTTMatik ve 500'ün üzerinde Personel ile hizmetlerimizi sunmaktayız. Halkımızdan aldığımız güç ile çağın gerektirdiği değişim ve gelişimi gerçekleştirerek 177 yılı başarıyla geride bırakan, bir kurumun mensubu olarak 177. Kuruluş yılımızın ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum"dedi.

PTT’den 177. yıl hediyesi

PTT’den 177. yıl hediyesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber